samarbete

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

wat wordt er verhuurd

E-mail Print PDF

Lokalen

Samarbete heeft 2 verdiepingen.

Voor overnachtingen wordt het hele gebouw verhuurd, zodat je alleengebruiker bent van het gebouw. Voor activiteiten overdag, zonder overnachting kun je 1 of meerdere lokalen huren.
Bij huur van 1 of meerdere lokalen voor activiteiten overdag heb je ook de beschikking over de keuken en sanitair. Het is mogelijk dat meerdere groepen tegelijkertijd lokalen huren en dat
keuken en sanitair gedeeld worden.
Rond de zomermaanden, kerst en hemelvaart wordt enkel het gebouw als geheel verhuurd vanwege de vele aanvragen voor overnachtingen.

Op de begane grond worden de volgende lokalen verhuurd:
- grote activiteiten ruimte. Meestal in gebruik als eetzaal bij overnachtingen.
- keuken (inclusief 6 pits gasfornuis en electrische oven.
- kleine activiteiten ruimte (enkel bij overnachtingen en meestal in gebruik als leidingruimte)
- sanitair ( 4 toiletten, 5 douches, 2 grote spoelbakken met 3 / 5 kranen )

Op de bovenverdieping worden alle drie de lokalen verhuurd. Meestal in gebruik als slaaplokalen bij overnachtingen, maar ook prima te gebruiken voor activiteiten overdag.

Materialen

In elk lokaal zijn stoelen en tafels aanwezig.
Bedden zijn niet aanwezig.
Koffie snelzetter, waterkoker, pannen, bestek en borden zijn aanwezig. (Rond de zomermaanden en hemelvaart enkel in overleg ivm het gebruik voor kampen van Scouting Halsteren)
Magnetron, koelkast en diepvries zijn aanwezig
Beamer en geluidsbox met microfoon zijn te gebruiken in overleg.
(Rond de zomermaanden en hemelvaart enkel in overleg ivm het gebruik voor kampen van Scouting Halsteren)
Piohout wordt meeverhuurd.

Buiten

Aan het gebouw grenst een veld en een klein bos, groot genoeg voor kleine spelen maar te klein voor speurtochten. Op het terrein ligt een kampvuurcirkel.

Voorzieningen

Samarbete voldoet aan de nieuwste strenge eisen ten aanzien van veiligheid: Nooduitgangen zijn voldoende aanwezig en ook verlicht. Het gebouw is uitgerust met een automatisch brandmeldsysteem met doormeldsysteem. Er zijn voldoende goedgekeurde brandblussers en brandhaspels aanwezig. Ook voldoet Samarbete aan alle eisen rondom legionella.

Samarbete is niet aangepast voor rolstoelers

 

Weetjes

Voor het houden van kampvuren is het niet meer nodig om een vergunning te gaan halen bij de brandweer. Er gelden wel een paar voorwaarden (zie ook het menu op deze site: samarbete -  huisregels). Zo mag er alleen hout gestookt worden en mag er niet gestookt worden als het code rood is. Deze code kun je terugvinden op de site van de brandweer: www.brandweermwb.nl.